Kosten

Kosten clinics

Bijna alle clinics worden betaald door het ROC. Soms is een eigen bijdrage verplicht. Kijk voor de actuele prijzen en specificaties van de bedragen bij de clinic info. Volgende bedragen zijn indicaties:

Waterskien eigen bijdrage: eventueel € 6,-  per keer voor wetsuit
Duiken/snorkelen eigen bijdrage: € 10,-
Kanovaren eigen bijdrage: € 10,-
Wintersportreis eigen bijdrage: € 410,- (afh. van het pakket)
Survival eigen bijdrage: € 125,-
Zeilweekend eigen bijdrage: € 125,-
Auto te water: € 10,-
Schaatshuur eigen bijdrage: € 5 per keer, afhankelijk van soort schaatsen

Als je een clinic kiest, waarvoor je zelf moet betalen gaat dat via de schoolkassa op de Studentenportal. Voor de wintersportreis krijg je, na de aanbetaling, een factuur thuisgestuurd.
Let op: alleen als een clinic niet doorgaat, wordt het bedrag dat je vooruit hebt betaald, teruggestort.


Is Sport op Maat in leerjaar 1 niet afgesloten, betaal je een eigen bijdrage van 10 euro per inhaalclinic (zie toelichting)
Sport op Maat is een verplicht onderdeel van alle beroepsopleidingen op het ROC Nijmegen. Aan het einde van het elk leerjaar waarin SportopMaat op het lesprogramma staat moet een aantal sportpunten zijn behaald, door het volgen van clinics. Via het sportbureau, de website, e-mail, bezoekjes in de klas en tijdens sportlessen worden studenten intensief geïnformeerd over deelname aan clinics. Bij niet-actieve deelname aan een les/clinic is er in het eerste studiejaar ruime gelegenheid om een clinic te behalen of een andere te kiezen. Aan het eind van dit studiejaar is er nog een reparatieclinic periode ingelast om het vereiste aantal sportpunten te behalen. Als ondanks al deze inhaalmogelijkheden, het sportprogramma aan het einde van het eerste studiejaar toch niet is afgerond, moet dat in het jaar daarop geschieden. Hiervoor zijn enkele clinics in de avonduren beschikbaar. Wil je meedoen aan de middagclinics , dan zal voor deze service €10,- per in te halen volledige clinic in rekening worden gebracht Deze maatregel geldt niet wanneer er medische en/of persoonlijke problemen ten grondslag liggen aan het niet volgen van clinics. Het is aan de betreffende SportopMaat docent van de student om te bepalen of deze uitzondering op een student van toepassing.